«عقرب عاشق»، درواقع دومین همکاری مشترک محمدرضا فروتن و حسین سهیلیزاده و اولین همکاری این بازیگر با سیدرضا محقق تهیه کننده این سریال به شمار می رود ؛ دیگر بازیگران این سریال شبکه نمایش خانگی به زودی معرفی میشوند. فیلمنامه این فیلم به طور مشترک توسط امین محمودی و حامد افضلی به نگارش در آمده است.
محمدرضا فروتن، آخرین بار با سریال «مانکن» در شبکه نمایش خانگی حضور داشت.
رامبد جوان با کت جادویی اش به آی فیلم آمد
شبکه آی فیلم چند روزی است که با پخش تیزری از سریال به یادماندنی « کت جادویی » اعلام کرده که از امروز دوشنبه نهم اسفندماه ، اثر محمدحسین لطیفی را بازپخش می کند.
اثری که در سال 1377 و در 26 قسمت از شبکه سه پخش شد و در زمان خودش به دلیل قصه جذابی که داشت ، به شدت دیده شد و یکی از جدی ترین بازی های رامبد جوان در عرصه نمایش را شاهد بودیم.

«کت جادویی» داستان زندگی آقای اسکویی، رئیس یک شرکت ساختمانی و برج سازی معتبر را روایت میکند که کتی جادویی دارد که جیبهایش همیشه پر پول است و هرگز تمام نمی شود. او در نظر دارد به نحوی از شر این کت خلاص شود، چراکه در کنار این ثروت بی حد و حصر، دردسرها و مشکلات فراوانی برایش ایجاد کرده است به همین سبب، تصمیم میگیرد کت را به عماد، کارمند شرکت که جوانی آس و پاس اما خوش قلب و سالم است، بسپارد. عماد خشنود است که با بهدست آوردن آن کت، یکشبه راه صدساله را طی میکند اما ... .
رامبد جوان، مهدی فقیه، زنده یادان: جمشید اسماعیل خانی، محسن قاضی مرادی و نیکو خردمند، ساحره متین، مارال فرجاد، بهزاد فراهانی، پروانه احمدی، فخری خوروش، آتنه فقیه نصیری، محمد الهی، مینا نوروزی و ... از بازیگران سریال «کت جادویی» هستند.
پایان مسئولیت محمد سرشار در شبکه کودک / مدیری که باید زودتر از اینها می رفت!
محمد سرشار که از سال ۹۴ مدیریت شبکه کودک تلویزیون را عهده دار بود، پایان مسئولیتش در این شبکه را اعلام کرد.
محمد سرشار ـ مدیر شبکه کودک ـ که با حکم معاون اول رئیس جمهور به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی وی منصوب شده است، از شبکه کودک خداحافظی کرد.
سرشار با انتشار متنی در صفحه شخصیاش، پایان مسئولیتش در این شبکه را اعلام کرد و در بخشی از آن چنین نوشت: «این رفتن از پس آمدنی در اردیبهشت ۱۳۹۴ بود: ایستگاه آغازین سفر شبکه کودک به سوی الگوی رسانه ـ مربی.

بیش از یک سال بود که برنامه رفتن را در ذهنم میچیدم. شبکه کودک به قرار رسیده بود و آماده برداشتن گامهای بزرگتر شده بود. در پاییز ۱۳۹۹ برنامهای برای تحول اساسی شبکه کودک و تجمیع توان تلویزیون در عرصه کودک و نوجوان نوشته شد تا بتوان با همین بضاعت کم موجود، «قهرمان» های بومی آفرید.
برای ساختن آن بنای جدید، تنی چند از مدیران شبکه را پیشنهاد دادم و استعفا کردم اما نپذیرفتند. اما بنای من بر رفتن بود. سازمان صداوسیما به یک جوان ۳۴ ساله از بیرون خودش، اعتماد کرده بود تا شبکه کودک راهاندازی شود و در ۴۰ سالگی، اکنون وقت آن بود که جانی تازه و اندیشهای نو، بر سکوی شبکه کودک بایستد و افقهای بلندتری را ببیند.»